Már Blogom előző bejegyzésében írtam arról, hogy a liberális zsidók hogyan küldték a jobbikot a Nemzetre a Szent Küldetés tönkretételére.Jelen tényfeltáró cikkemben csak pár nevet szeretnék kiemelni:

Zázrivecz (Vona) Gábor - szlovák-román származású liberális áljobboldali, fő célja Hazánk megosztása és felosztása, hogy a Magyarság ne lehessen nagy.

Szegedi Csanád - zsidó politikus, aki azért - úgymond - bukott le, hogy személyével a Szent Jobboldalt megoszthassa a baloldal. Azóta zsidó propagandát folytat.

Lenhardt Balázs, Endrésik Zsolt - német és pánszláv megosztók.Kilépésük a jobbikból azért történt, hogy a megtévesztett, ám Hazaszerető Jobboldali Jó Embereket megoszthassák.

Ők mind magyarellenes politikusok! Küzdjünk a Hazáért! Egységben az Erő! Ne feledjük, nem a zsidók és nem a szlávok, a Magyarok rendelkeznek Isteni, Szent Küldetéssel!

Rabinowitz-Petrovics Koppány

A bejegyzés trackback címe:

https://rpkoppany.blog.hu/api/trackback/id/tr685770527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása