Isten Hozta, Kedves Látogató!

Első bejegyzésemben a Magyarság Szent Küldetését hátráltató elemekről szeretnék írni. Ugyan nem érdemelnék meg, de Kötelességemnek érzem, hogy felhívjam a figyelmet ezen aljas elemek ténykedésére. Mint már a címből is kiderült, ők a liberálisok.

Céljuk az, hogy a Magyarság ne tudja teljesíteni Szent Küldetését. Úgy tartják, hogy a zsidóság a kiválasztott nép, így természetesen képtelenek elfogadni a Valóságot, miszerint minden Nemzetek Atyja, a Magyarság Küldetéssel rendelkezik, melyet személyesen Isten szabott ki reá, még tízezer évvel ezelőtt. Legfőbb céljuk tehát a Magyarság asszimilálása, mely azonban Isteni Kiválasztottságunknak megfelelően nem történhet meg, de ezért Küzdeni kell, akár erővel is! A Szent Magyar Küldetést a Magyarság bomlasztásával és beolvasztásával akarják meghiúsítani. A globalizációpárti cionista antimagyar aljas elemek hiteltelen globalizációs halatya kizárólag a Magyarság ellen szól! Ők azok, akik Kormányunkat támadják, mert Ellenállnak a rombolásuknak! Ők küldték a "jobbik"-ot is, hogy nevetségessé tegye a Szent Jobboldali Eszmét, a Szent Küldetés hordozóit, így a Magyarságot is. Természetesen azonban Igaz Magyar nem vállalkozott volna rá, így a közismert pánszláv liberális Zázrivecz, ismertebb nevén Vona akarja tönkretenni a Magyarságot! A zsidók tehát a szlávokkal karöltve akarják megakadályozni az Ősnép, az Egyetlen Igaz Nemzet, a Magyarság Szent Küldetésének végrehajtását. Tegyünk ellene!

A liberálisok nem tudják, hogy a Jobboldali Eszme Győzelemre visz. Nem tudják, hogy Isten megmenti a magyarságot. De ehhez Egység kell! Egységben az Erő! Higgyük Istenben és Megsegít!

Rabinowitz-Petrovics Koppány

A bejegyzés trackback címe:

https://rpkoppany.blog.hu/api/trackback/id/tr45769704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorhajóhadnagy 2014.01.18. 23:45:38

Sok sikert a nemes Küldetéshez!

lujo22 2014.01.19. 18:22:30

Magyarság, Ősnép, Egyetlen Igaz Nemzet, Magyarság Szent Küldetésének, stb. kisbetűvel írandó!! Ha már olyan bazi nagy magyar vagy, legalább tudnál helyesen magyarul írni! :D

Rabinowitz Petrovics Koppány · http://rpkoppany.blog.hu 2014.01.19. 18:25:50

@lujo22: látszik, hogy magának nincs fogalma a Magasabb Erkölcsről, a magasztosságról. Természetesen liberális zsidó pánszlávként hogy is lehetne.

lujo22 2014.01.19. 18:53:52

Legyen szíves megmutatni a helyesírási szabályzatban ezt a kitételt. Bunkó, gyökér! Csak azért, h kivettek maradjunk. :-) <Ha már le lettem libsizve, zsidózva :DD>

Rabinowitz Petrovics Koppány · http://rpkoppany.blog.hu 2014.01.19. 19:09:19

@lujo22: magát úgy tűnik, nem tanították illemre, de persze liberálisként ez nem is meglepő.
süti beállítások módosítása