Isten Hozta!

Ma Szent Küldetésünk egy aljas befolyásoló gyenge eleméről írnék, aki fél ázsiai kétlkedő néven fut! De persze ez nem a valódi neve! Azt nem meri vállalni! Ez a liberálisok közös jellemvonása!

Természetesen terel! Beismerte, hogy pánszláv, de terel! Fasizmusról idézget, miközben véleménynáci! Meghiúsítja a valóságot! Meghamisítja Szent Küldetésünk! Pedig azt Isten adta! Előre hát érte! Nem hajlandó hallgatni a bölcsebb tanácsára, mert azt hiszi, a liberális pánszláv zsidóké a Küldetés, hogy az Igaz Magyarok ellen menjenek! De a hamis szláv isten, allah persze hazudik! Nem létezik! A Magyar Szent Küldetés, Vezetője a Szent Igaz Jobboldal Hithű Orbán Ura! Teljesítsük célunk! Legyen Isten elégedett!


Természetesen elküldtem kétázsiai félkedőnek is a címet! Ha Hisz a Szent Magyarság Erejében, Olvassa el Blogom és figyeld a jövőben is! Meglátja a Fényt! Az Egyetlen Igazságot! Ekkor meg fogom követni Önt!

Kerüljék el az ázsiai kétkedőt!
Előre a Nemzetért!

Rabinowitz-Petrovics Koppány

A bejegyzés trackback címe:

https://rpkoppany.blog.hu/api/trackback/id/tr965770669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása